Rekvalifikačný kurz – Zásady správnej výrobnej praxe a systém HACCP

Dĺžka trvania kurzu: 48 hodín

Najbližší termín otvorenia:  OD 2018

       V pracovných dňoch od 8:00 do 14:30 hod.

       KOŠICE, MOLDAVA N. BODVOU, TREBIŠOV, MICHALOVCE, ROŽŇAVA, HUMENNÉ.

NOVINKA: Príspevok na cestovné a stravné vo výške 4,64 eur za každý absolvovaný deň kurzu.

Rozsah hodiny: 45 minút

Číslo akreditácie: 1291/2013/44/1
 

Kurz je určený pre osoby, ktoré majú záujem pracovať v potravinárskom odvetví a v zariadeniach spoločného stravovania. Absolvent vzdelávacie programu vie ako správne vykonávať sanitáciu (čistenie a dezinfekciu), ako dodržiavať osobnú a prevádzkovú hygienu. Získa základné vedomosti o činnosti mikroorganizmov a o ochoreniach, ktoré môžu vznikať prostredníctvom nesprávneho zaobchádzania s potravinami. Ovláda základné právne predpisy, ovláda svoje povinnosti na úseku hygieny a sanitácie. Pozná zásady práce v potravinárstve v súlade s platnou legislatívou EÚ a SR.

Absolvent vzdelávacieho programu je dokonalo pripravený na úspešné absolvovanie skúšky na Úrade regionálneho verejného zdravotníctva v Košiciach a získanie certifikátu hygienického minima!

Učebný plán je rozvrhnutý na 48 vyučovacích hodín.

Obsah kurzu:

  • Zásady Správnej Výrobnej Praxe a systém HACCP - 16 hod.
  • Odborné a hygienické požiadavky pre pracovníkov v potravinárstve - 16 hod.
  • Základy potravinárskej legislatívy v EU a na Slovensku - 16 hod.