Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Rekvalifikačný kurz – Kuchár - Kuchárka

Dĺžka trvania kurzu: 500 hodín (180 hodín teória, 320 hodín prax)

Rozsah hodiny: 45 minút

Číslo akreditácie: 1291/2016/20/1
 

Kurz je určený pre osoby, ktoré majú záujem osvojiť si odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon činnosti kuchára – kuchárky. Cieľom kurzu je naučiť účastníkov základné poznatky o receptúrach a technologických postupoch prípravy pokrmov, kalkulácie a výpočty množstva spotreby surovín, poznatky o gastronomických pravidlách a zásady zostavovania jedálnych a nápojových lístkov. Absolvent vzdelávacieho programu je zručný v oblasti vykonávania základných zmyslových skúšok akosti surovín a tovarov, úpravy základných surovín a spracovania mäsa a rýb.
 

PRIHLÁSIŤ SA DO KURZU TU!

Obsah kurzu:

  • Potraviny a výživa
  • Technológia prípravy pokrmov
  • Stolovanie
  • Odborný výcvik
  • Ekonomika a základy práva